Ervaringen

Ik heb Monique ervaren als een coach met een heel warm hart. Zij heeft een rustige uitstraling en luistert zonder oordeel en met oprechte aandacht. Wat ik als zeer ondersteunend heb ervaren is dat zij een nimmer aflatend vertrouwen in mij en mijn kunnen had, waar ik dat zelf even kwijt was. Ik leerde door haar geduld, opmerkzaamheid en zachte blik het vertrouwen in mijzelf weer te herstellen. Daar ben ik haar dankbaar voor. F.D.

De bezoeken aan Monique waren voor mij erg prettig. In ieder gesprek straalde ze de rust uit waar ik naar op zoek was. Tijdens de gesprekken hield ze de doorgaande lijn vast waardoor ik meer zicht kreeg op mijn eigen gedrag en probleem. Ze stelde me vragen die me aan het denken zetten en haalde de positieve dingen in me naar boven.
We maakten afspraken die ik uit ging voeren en de keer daarna kwam ze daarop terug. Na zeven gesprekken ging het een stuk beter met me. Monique is oprecht en eerlijk. Een fijn persoon om mee te praten. J.v.L.

Ik wist totaal niet wat ik wilde. Wat voor baan, wat voor opleiding. Ik dacht dat ik daar een concreet antwoord op zou moeten hebben. Daardoor was ik vrij sceptisch. Als ik het niet weet, dacht ik, hoe kan iemand anders me dan vertellen wat bij me past?
Het gesprek verliep heel ontspannen, ik vertelde over mijzelf en daaruit kon Monique karaktereigenschappen, kwaliteiten en interesses opmaken. Hierdoor kreeg ik handvatten en tips om zelf mee aan de slag te gaan. Ik vond het heel verhelderend en ging met nieuwe motivatie de deur uit. N.v.W.

Ik voelde me met mijn vraag heel serieus genomen door Monique. Dat kwam doordat ze heel goed luisterde en ik daarbij het gevoel kreeg dat ze geen oordeel had over wat ik vertelde. Dat was erg fijn. Hierdoor kon ik mijn verhaal goed kwijt. Door de vragen die Monique stelde, werd ik steeds weer uitgenodigd om naar mezelf te kijken. Hierdoor ging ik steeds beter zien waar het nou echt om ging en kon ik uiteindelijk de stappen zetten die nodig waren. E.T.

?